Badminton Vereniging Almere

TFS Barendrecht neemt de kop

Zaterdagavond 7 november 2015 heeft TFS Barendrecht het duel met Adidias Almere-3 om de koppositie in de eerste divisie afdeling 1, in haar voordeel beslist door met 6-2 thuis in Barendrecht te winnen van Adidas Almere-3. De Almeerders moesten het doen zonder Sebastiaan Li en Dennis Steenland, dus dat scheelt een slok op een borrel, maar de invallers Jasper Koppen en Mark Verschoor deden het lang niet slecht.

Van Soerland Sport

Barendrecht heeft nu 50 punten uit acht wedstrijden en Adidas Almere-3 heeft 47 punten uit negen wedstrijden. Het lijkt er op dat TFS Barendrecht, met in hun midden oud BVA-speler Saber Afif, hard op weg is om terug te keren in de Carlton Eredivisie. Maar aangezien er nog negen wedstrijden moeten worden gespeeld, is er nog niets zeker.

Reageer op dit bericht (“TFS Barendrecht neemt de kop ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)