Badminton Vereniging Almere

Tweemaal 6-2 voor de twee Adidasteams

Adidas Almere-2, uitkomend in de eerste divisie afdeling 2, speelde zondagmiddag uit in Bergen op Zoom tegen het eerste team van TFS'57. De Almeerders maakten de verre reis niet voor niets want ze gingen met een 6-2 winst op zak terug naar Flevoland.

Adidas Almere-3, uitkomend in de eerste divisie afdeling 1, speelde thuis in Sporthal Raggers tegen Van Zijderveld-3 een ook hier behaalden de Almeerders een mooie overwinning en werd het eveneens 6-2.

Van Soerland Sport

Adidas Almere-2 staat nu met 49 punten uit negen wedstrijden op de eerste plaats. Tweede is hier Roosterse-2 met 42 punten uit acht wedstrijden.

Adidas Almere-3 is lijstaanvoerder met 45 punten uit acht wedstrijden. Op de tweede plaats staat TFS Barendrecht-1 met 47 punten maar uit zeven wedstrijden. De Barendrechters staan er dus in feite beter voor. Desalniettemin een fraaie klassering voor de Almeerders, die komende zaterdag naar Barendrecht moeten!

Raggers

Reageer op dit bericht (“Tweemaal 6-2 voor de twee Adidasteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)