Badminton Vereniging Almere

Up date e-mailadressen

We hebben de laatste tijd gemerkt dat onze leden vaak vergeten gewijzigde email adressen door te geven bij de ledenadministratie. Omdat bijvoorbeeld Badminton Nederland deze emailadressen gebruikt om de bondskaarten door te sturen kan het zijn dat je deze niet ontvangt en dus geen geldige bondskaart hebt voor wedstrijden en toernooien.

Ook kan het betekenen dat je leuke evenementen van de vereniging mist omdat we niet kunnen bereiken per email. Daarom aan alle leden check je e-mailadres en geef wijzigingen altijd door aan de ledenadministratie !!! Dit geldt natuurlijk ook voor verhuizingen of andere telefoonnummers.
Melden dus bij ledenadministratie@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Up date e-mailadressen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)