Badminton Vereniging Almere

Vertrouwenspersoon binnen de BV Almere

Mag ik me even voorstellen, ik ben Conny Cashoek en al vele jaren de vertrouwenspersoon binnen onze vereniging. Wanneer er gewone vragen zijn of meningsverschillen over de gang van zaken binnen de badmintonvereniging dan kunt u hiermee natuurlijk altijd bij de aangewezen personen of commissies terecht. Zij zullen dan uw vragen of problemen kunnen beantwoorden of oplossen.

Soms kunnen er echter problemen of meningsverschillen ontstaan die helaas niet met een één op één gesprek kunnen worden opgelost of misschien kunt u het ook niet goed bespreekbaar maken als het te persoonlijk wordt. Juist voor dit soort situaties is binnen de vereniging, al weer jaren terug, een vertrouwenspersoon in het leven geroepen. Dat ik daarnaast secretaris ben staat hier uiteraard geheel los van en mocht u een beroep op mij willen doen dan zullen alle besproken problemen vertrouwelijk worden behandeld, waarbij we er altijd vanuit zullen gaan een gezamenlijke oplossing te vinden.

Vanuit mijn ervaringen binnen de gezondheidszorg weet ik dat het soms prettig kan zijn kan bij conflicten of problemen dit met een onafhankelijke persoon te kunnen bespreken. In de hoop natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn, maar mocht het nodig zijn stuur een email naar connycashoek@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Vertrouwenspersoon binnen de BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)