Badminton Vereniging Almere

Wedstrijd van de waarheid

Zaterdagavond 7 november 2015 om 18.00 uur speelt Adidas Almere-3 de wedstrijd van de waarheid tegen TFS Barendrecht-1. Adidas Almere-3 is de koploper in de eerste divisie afdeling 1 met 45 punten uit acht wedstrijden. Barendrecht-1 staat tweede met 44 punten uit zeven wedstrijden en Barendrecht staat er feitelijk dus iets beter voor dan de Almeerders

Van Soerland Sport

De Barendrechters willen zo snel mogelijk terug naar de Carlton Eredivisie en gesteld kan worden dat ze zonder meer op de goede weg zijn. Voor de Almeerders is het ook een weerzien met Saber Afif, jarenlang uitkomend voor het eerste team van Almere en nu spelend bij Barendrecht.

Reageer op dit bericht (“Wedstrijd van de waarheid ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)