Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 is Amersfoort-2 de baas

Zondagmiddag 13 december 2015 speelde Adidas Almere-3 in Sporthal Raggers tegen BC Amersfoort-2 en het werd een klinkende overwinning voor de Almeerders. Met maar liefst 7-1 was Adidas Almere-3 een maatje te groot voor Amersfoort-2

Van Soerland Sport

Dankzij een lichte blessure van BVA-er Sevastiaan Li hielden de keistedelingen nog een punt over aan deze ontmoeting, want Li moest opgeven.

Koploper TFS Barendrecht won met 5-3 van Van Zijderveld en gaat ruimschoots aan de leiding in de eerste divisie afdeling 1 met 75 punten uit 12 wedstrijden. Adidas Almere-3 volgt op gepaste afstand met 71 punten uit 13 wedstrijden.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 is Amersfoort-2 de baas ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)