Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 thuis tegen Iduna-1

Adidas Almere-3 speelt zaterdagavond 19 december 2015 om 19.00 uur thuis in Sporthal Raggers tegen het Utrechtse Iduna. De Almeerders staan op een tweede plaats in de eerste divisie afdeling 1 met 71 punten uit 13 wedstrijden. Iduna staan vierde met 54 punten uit 13 wedstrijden.

Van Soerland Sport

Maar waar het echt om gaat is de vraag wat doet de gedoodverfde kampioen TFS Barendrecht-1 tegen Amersfoort-2. Loopt Adidas Almere-3 in op Barendrecht als deze onverwacht een paar punten laten liggen tegen Amersfoort-2?

Ook hier geldt dat we zondagavond meer weten.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 thuis tegen Iduna-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)