Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 uit tegen Van Zundert Velo-3

Zaterdag 5 december 2015 om 14.30 uur speelt Adidas Almere-3 in de eerste divisie afdeling 1 de uitwedstrijd in Wateringen tegen Van Zundert Velo-3. De Almeerders staan in deze poule op de tweede plaats met 59 punten uit elf wedstrijden. Van Zundert Velo-3 staat zesde en heeft 42 punten eveneens uit elf wedstrijden.

Van Soerland Sport

Adidas Almere-3 is niet van plan de achtervolging op koploper TFS Barendrecht op te geven en de spelers zullen er alles aan doen om de achterstand op de Barendrechters in te lopen. Maar het moet gezegd Barendrecht staat er riant voor met 62 punten uit tien wedstrijden en speelt zondagmiddag thuis tegen Duinwijck-3 dat voorlaatste staat met 32 punten uit elf wedstrijden

Maar we zullen zien hoe de stand is na dit Sinterklaasweekend.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 uit tegen Van Zundert Velo-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)