Badminton Vereniging Almere

De Sint op bezoek bij het pepernotentoernooi.

Afgelopen vrijdag kwam de Sint naar Sportcomplex Raggers om onze jeugdleden een bezoek te brengen. Het pepernotentoernooi is een jaarlijks terugkerend toernooi waarbij op elke baan wordt gestreden om de eer en om een grote chocolade letter.

Tijdens het pepernotentoernooi mochten de kinderen op audiëntie komen bij de Sint. De Sint had een heus circuit aangelegd waarin ze konden laten zien of in aanmerking kwamen om op de pieten opleiding te komen. Tevens moesten ze een woordspel doen om taalkennis te testen. De Sint was blij verrast om zoveel talent en enthousiasme te zien.

Het toernooi begon met een warming up onder leiding van en de pieten. De kinderen gaven aan welke de oefeningen gedaan moesten worden, zoals kikkersprongen en andere vreemde capriolen.
Met 95 kinderen en ouders, opa en oma’s was de hal gezellig vol. Met sinterklaasmuziek op de achtergrond en rondrennende pieten was het van 17:00 tot 19:00 een kakofonie van geluid.

Om 19:00 uur was het toernooi afgelopen en was de prijsuitreiking waarbij alle kinderen bij Sinterklaas konden komen om een chocoladeletter op te halen. De winnaars per baan een grote en de rest een kleine chocoladeletter.

De Sint en pieten hebben erg genoten van het toernooi en komen volgend jaar vast weer terug om de vorderingen van de BV Almere kinderen te aanschouwen.
Wil je alvast de foto's bekijken ga dan naar de facebook pagina van BV Almere. https://www.facebook.com/bvalmere/

Groet Sint en Piet(en)

Reageer op dit bericht (“De Sint op bezoek bij het pepernotentoernooi. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)