Badminton Vereniging Almere

Gratis met de bus naar DKC tegen Qontent Almere

Zoals al eerder gemeld op deze site, speelt Qontent Almere op zondag 10 januari 2016 de eerste play-offwedstrijd in de halve finale tegen DKC in Den Haag. Op dit moment is nog niet bekend of de wedstrijd om 14.00 uur of om 15.30 uur wordt gespeeld, want DKC is druk doende om een aantal andere geplande competitiewedstrijden te verschuiven om ruimte te maken voor de play-offwedstrijd.

Qontent

Het bestuur is voornemens om bij voldoende interesse met een groep supporters af te reizen naar Den Haag om ons vlaggenschip van de vereniging, Qontent Almere, aan te moedigen. En aangezien het een pittige wedstrijd zal zijn, kunnen de spelers van Qontent Almere wel een steuntje in de rug gebruiken.

Voor alle leden, sponsors en de vrijwilligers van de vereniging (en de stichtingen) en de vaste supporters is het busvervoer gratis en dat geldt ook voor de begeleiders/ouders van de jeugdleden. De toegang voor deze wedstrijd is sowieso gratis.

De bus vertrekt om 12.15 uur of om 13.45 uur vanaf Sporthal Raggers en de rit naar Den Haag duurt ongeveer anderhalf uur. De exacte tijd laten wij u zo spoedig mogelijk weten.

Eventueel nader gewenste informatie kunt u verkrijgen bij de teammanager van Qontent Almere, Cynthia Soselisa, telefoon 0652446584 of e-mail soselisa@planet.nl

Aanmeldformulier busrit 10 januari 2016

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 06-01-2016 om 21:54 uur

    De teller staat ondertussen op zo'n 35 man!

  2. Jeanet Odijk op 07-01-2016 om 08:38 uur

    Dat wordt er 1 minder, ik zag dat ik bardienst heb.

Reageer op dit bericht (“Gratis met de bus naar DKC tegen Qontent Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)