Badminton Vereniging Almere

Het K&B Sinterklaasspel!

Op vrijdagavond 4 december gaan we het grote K&B sinterklaas spel met zoveel mogelijk van jullie spelen (zie ook de poster in de hal). We doen dit al voor de vijfde keer, en alle voorgaande keren ware hilarisch, als je een avondje onbedaarlijk wilt lachen en lol wilt hebben, mag je deze activiteit niet missen!

Om een tipje van de sluier, of moet ik tabberd zeggen, van het spel op te lichten:

Vanaf 19.30 uur zijn jullie welkom in de kantine van de sporthal. We gaan dan het spel uitleggen en we hopen dat we om 20.00 uur kunnen beginnen. Het spel gaat zeker 2 a 2 ½ uur duren, dus we zijn wel de hele avond bezig.

Ook de goedheiligman zelf is de afgelopen vier jaar langs gekomen en heeft gezellig wat met ons gedronken en gesproken, ik heb al geruchten gehoord dat hij ons feest voor geen goud zou willen missen, dus waarschijnlijk is hij ook weer van de partij.

Meedoen is mogelijk vanaf 12 jaar en is geheel gratis. Wel moet je twee ingepakte cadeautjes meenemen van elk € 5,-- per stuk. Het is extra leuk als je het cadeau onherkenbaar inpakt (d.w.z. chocolade reep inpakken als ………. Ik zou zeggen leef je uit).

Wij hopen op heel veel deelnemers, kom dus allemaal op 4 december 2015 naar Sporthal Raggers!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos Wu op 13-11-2015 om 19:56 uur

    YES, het hele jaar naar uit gekeken! We zijn van de partij!
    Jos

Reageer op dit bericht (“Het K&B Sinterklaasspel! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)