Badminton Vereniging Almere

Niezing tegen BVA, maar dan uit Amsterdam

Niezing Almere-19 speelt zaterdagavond 19 december 2015 om 19.00 uur thuis tegen BV Amsterdam-8. Niezing staat tweede in de vierde klasse afdeling 4 met 53 punten uit tien wedstrijden. De Amsterdammers hebben 44 punten eveneens uit tien wedstrijden en staan derde in de rangschikking.

Arjen Niezing

Uit in Sporthal De Pijp in Amsterdam speelde Niezing 4-4. Geen eenvoudige wedstrijd derhalve voor Niezing dat zo graag een goed resultaat wil neerzetten om enige punten in te lopen op de koploper Matchpoint-6 (62 punten uit elf wedstrijden).

Raggers

Reageer op dit bericht (“Niezing tegen BVA, maar dan uit Amsterdam ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)