Badminton Vereniging Almere

Niezing uit naar De Treffers

Niezing Almere-19 speelt zondagochtend 6 december 2015 om 9.30 uur uit in Kortenhoef tegen De Treffers-5. Thuis wonnen de Almeerders met 6-2 van De Treffers die op de vierde plaats staan met 35 punten uit acht wedstrijden. Niezing Almere-19 heeft 40 punten uit acht wedstrijden.

Arjen Niezing

De koploper in de vierde klasse afdeling 4 is Matchpoint dat met 51 punten uit negen wedstrijden aan de leiding gaat en dit weekend tegen de rode lantaarndrager Ouderkerk speelt. De kans dat Niezing Almere-19 een aantal punten gaat inlopen op de koploper is dus niet bijster groot, maar je weet het maar nooit want de Almeerders zijn ten zeerste gemotiveerd

Reageer op dit bericht (“Niezing uit naar De Treffers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)