Badminton Vereniging Almere

Qontent in de halve finale tegen DKC

Het zal u niet ontgaan zijn dat Qontent Almere afgelopen zaterdag door de 5-0 thuisoverwinning op BC Victoria de halve finale heeft bereikt in de play-offs om het landskampioenschap in de Carlton Eredivisie. De tegenstander is de huidige landskampioen het Haagse DKC. Het is overigens voor het zesde achtereenvolgende seizoen dat de Almeerders de halve finale bereiken.

De eerste wedstrijd van Qontent Almere tegen DKC wordt gespeeld op zondag 10 januari 2016 in Den Haag in Sporthal 't Zandje. Alleen het tijdstip is nog niet bekend.

De tweede wedstrijd van Qontent Almere tegen DKC wordt thuis gespeeld op zaterdagavond 16 januari 2016 om 19.00 uur in Sporthal Raggers.

Raggers

De andere halve finale wedstrijd is die tussen Slotermeer, dat zich verrassend via twee golden games heeft ontdaan van Amersfoort, en Van Zundert Velo uit Wateringen, dat Duinwijck de baas bleef.

Zodra we beschikken over de aanvangstijd van de uitwedstrijd tegen DKC, laten we dat u weten en dan laten we u tevens weten hoe laat we eventueel met de bus naar DKC vertrekken, want het bestuur is voornemens bij voldoende belangstelling dit jaar met de Qontentsupporters af te reizen naar Den Haag!

Qontent
Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent in de halve finale tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)