Badminton Vereniging Almere

Verslag en foto's Sinterkerst toernooi recreanten

Maandag 14 december heeft in sporthal Raggers weer het jaarlijkse SinterKerst toernooi voor recreanten plaatsgevonden. Zoals gewoonlijk was gezelligheid in combinatie met het spel weer het voornaamste aspect tijdens deze avond. Ook had iedereen een kleinigheidje meegebracht.

Zoals gewoonlijk startte het toernooi om 20.30 en even zo gewoonlijk kwamen er ook weer mensen te laat of helemaal niet. Daardoor begonnen we iets te laat. Enkele plaatsen konden worden ingevuld door mensen die niet van het toernooi op de hoogte waren maar desondanks moest Peter van Soest toch wat aanpassingen doorvoeren in zijn Excel bestand. Dit viel niet mee omdat ook geprobeerd wordt om een ieder op gelijkwaardig niveau in te delen. Omdat dus op het laatste moment verschuivingen moesten worden doorgevoerd kon dit niet altijd worden gerealiseerd.

Uiteindelijk hebben 49 spelers aan het toernooi deelgenomen.
Moeder/dochter, vader/zoon, jong/oud, man/vrouw alle combinaties behoorden tot de mogelijkheden. Maar elke partij weer een andere partner en andere tegenspelers. Gezelligheid troef. Dat is toch weer aardig gelukt. Dat neemt niet weg dat het fanatisme bij veel deelnemers ook de boventoon voerde. Maar gelukkig ook de sportiviteit. Iedereen heeft fijne partijen kunnen spelen en de benodigde punten bij elkaar kunnen sprokkelen.

Na al deze punten in zijn laptop te hebben ingevoerd liet Peter zijn formules er op los en werd bij de dames Andrea Kamp en bij de heren Krijn Hoetmer als winnaar uitgeroepen.
Maar natuurlijk hebben we allemaal gewonnen want zonder jullie als deelnemers was zo’n leuke en gezellige avond niet tot stand gekomen.

Na afloop kon iedereen een cadeautje uitzoeken en werd er nog even na gepimpeld in de kantine onder het genot van de snackschotel.
Ondanks dat de helft van de recreantencommissie ziek op bed lag (Erik en Jenny) was het toch weer een geslaagde avond. Iedereen, wat jullie bijdrage ook was, ontzettend bedankt want zonder jullie was dat niet gelukt.

Hele fijne feestdagen en hopelijk doen jullie ook weer mee met het eindejaars toernooi op 24 juni 2016.

Alle foto's zijn te vinden in de fotogalerij: http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2015-2016/sinterkersttoernooi

Reageer op dit bericht (“Verslag en foto's Sinterkerst toernooi recreanten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)