Badminton Vereniging Almere

Winterwonderweek

Omdat de Zomerweek gedurende de zomervakantie zo een succes was, hebben we besloten om dit in verkorte vorm te herhalen in de kerstvakantie. En volgende week is het dan zo ver! Onder begeleiding van circa zes hulptrainers zullen we de 23 deelnemers weer wat kneepjes bijleren op badmintongebied in drie dagen, te weten 21, 22 en 30 december 2015. Natuurlijk staat het leren centraal, maar belangrijk is ook dat iedereen veel lol heeft, het is immers vakantie...

We zullen veel spellen gaan doen, alles badminton gerelateerd! We zullen weer met muziek gaan werken, aan de coördinatie werken, fysieke elementen behandelen, maar ook vooral tactisch en technisch op badmintongebied aan de slag gaan.

Omdat we circa zes hulptrainers hebben per dag zal er veel aandacht zijn voor de kinderen en zal het leren sneller gaan. Dat is waar we naar streven tijdens deze dagen: veel persoonlijke aandacht voor de kids.

Er zal weer een warme lunch geserveerd worden en ook het drinken wordt weer door de organisatie geregeld.

We zullen weer verslag gaan doen op deze site per dag.

Hebben jullie er al net zoveel zin in als wij?

Groeten, Suus en crew

Reageer op dit bericht (“Winterwonderweek ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)