Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 kampioen in de eerste divisie

We zouden de archieven in moeten duiken, maar voor wellicht de vijfde achtereenvolgende maal is Adidas Almere-2 kampioen geworden in de eerste divisie afdeling 3. Thuis op zondagmiddag in Sporthal Raggers werd TFS '57 uit Bergen op Zoom door de Almeerders op een 7-1 nederlaag getrakteerd.

Geen bestandsnaam opgegeven

Van Soerland Sport

De 7-1 winst maakt Adidas Almere-2 onbereikbaar voor de runner up, Roosterse-2. De Almeerders gaan aan kop met 91 punten uit 17 wedstrijden en Roosterse heeft precies tien punten minder en er is slechts een wedstrijd nog te gaan.

Van Soerland Sport

Zo'n 30 toeschouwers waren getuige van de kampioenswedstrijd in Sporthal Raggers. Het bestuur feliciteert Adidas Almere-2 met dit mooie resultaat!

Raggers

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 kampioen in de eerste divisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)