Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 wint van de Hoornse BV

Zondagmiddag 3 januari 2016 speelde thuis in Sporthal Raggers Adidas Almere-2 tegen het eerste team van en uit Hoorn. De Almeerders wonnen met 5-3 en dat was een mooie prestatie en de 30 aanwezige toeschouwers hebben een leuke badmintonpot gezien.

Van Soerland Sport

Bij Hoorn deed ook good old Dennis Lens mee en het is altijd mooi een badmintonner van zijn kaliber aan het werk te zien. In de mannendubbel was Lens succesvol, maar in de mix lukte het hem net niet om te winnen en dat was maar goed ook want de Almeerders wilden winnen om de voorsprong om Roosterse-2 te behouden, en dat lukte.

Adidas Almere-2 heeft nu 79 punten uit 15 wedstrtijden en Roosterse-2 heeft 72 punten uit eveneens 15 wedstrijden.

Na afloop van de wedstrijd werd er genoten van de lekkere hapjes en de oliebollen tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 wint van de Hoornse BV ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)