Badminton Vereniging Almere

Adidias Almere-3 thuis tegen Duinwijck-3

Adidas Almere-3 speelt zondagmiddag 10 januari 2016 om 13.00 uur thuis in Sporthal Raggers tegen Duinwijck-3. De Almeerders staan tweede op de ranglijs achter TFS Barendrecht-1. Duinwijck-3 is de rode lantaarndrager in deze eerste divisie.

Van Soerland Sport

Adidas Almere-3 staat voor de schier onmogelijk taak om Barendrecht nog te achterhalen, maar de Barendrechters maken geen fouten en lijken op het kampioenschap en daarmede de terugkeer in de Carlton Eredivisie, af te stevenen.

Barendrecht speelt overigens tegen Asterix-1 dat ook onderaan bungelt in de eerste divisie.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Adidias Almere-3 thuis tegen Duinwijck-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)