Badminton Vereniging Almere

Beround speelt gelijk

Vandaag Zondag 10 Januari speelde wij tegen de kampioen van dit seizoen, Meershuttle J1. Onze uitwedstrijd ging verloren, ondanks 5 driesetters, met 1-7, dus we hadden wat goed te maken. Milan heeft al bijna het hele seizoen last van een blessure, dus was Andrew aanwezig als invaller voor de singel van Milan. Dina speelde als invaller mee in een ander team, dus moesten wij het zonder haar doen.

We gingen goed van start de dubbels Milan- Roel en Anke- Diede werden ditmaal door ons gewonnen. Dit was voor de dubbels van Meershuttle een grote teleurstelling, want zij hadden nog geen dubbels verloren. Andrew zijn singel ging helaas verloren, maar hij heeft heel goed gespeeld. Diede won haar singel van een meisje dat alleen nog maar van Diede verloren had, en Roel won ook knap in tweesets, uit verloor hij hem in driesets. Helaas gingen de mixen Milan- Diede en Andrew- Anke een beetje onnodig verloren.

Toch zijn we heel tevreden, want onze tegenstander had tot nu toe weinig punten laten liggen en wij hebben er nu toch 4 vanaf gesnoept. Met nog twee wedstrijden te gaan hopen wij de tweede plaats te veroveren. Groetjes van Beround J1

Beround

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arnold op 12-01-2016 om 17:58 uur

    Zo is het. Prachtige foto, trouwens.

Reageer op dit bericht (“Beround speelt gelijk ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)