Badminton Vereniging Almere

DKC de klos, Qontent Almere gaat naar Den Bosch

DKC de klos, Qontent Almere gaat naar Den Bosch stond er te lezen op een levensgroot spandoek van de supporters van Qontent Almere en het was een profetisch spandoek, want Qontent won de tweede wedstrijd met 5-1 van de Hagenaars. Zo'n 425 toeschouwers, en misschien waren het er nog wel meer, waren getuige van een waar badmintonspektakel op zaterdag 16 januari 2016 in Sporthal Raggers.

Zonder vooruit te lopen op het ooggetuige verslag van Geert Berghuis, waar u morgen kennis van kunt nemen, durf ik te beweren dat Justin Teeuwen een meer dan geweldige prestatie neerzette door in drie games te winnen van Mark Caljouw.

Qontent

We zullen onze supporters zo snel mogelijk informeren over de busreis naar Den Bosch. Hou onze site in de gaten!

Qontent

Reageer op dit bericht (“DKC de klos, Qontent Almere gaat naar Den Bosch ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)