Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere: auw!!

Deze week speelde Niezing Almere in Amsterdam Noord, tegen UVO Spirit. Thuis was met 6-2 gewonnen, maar wel met louter drie setters die steeds gelukkigerwijs in ons voordeel uitvielen. Dus de uitwedstrijd zou zeker geen makkie worden.

Arjen Niezing

Helaas is dit bewaarheid geworden, wederom allemaal driesetters, waarbij mister Fortuin nu op de Amsterdamse hand was (viermaal driesetter met 21-19 in derde set verloren), met een einduitslag van 6-2 voor UVO spirit.

Dat dit een keer kon gebeuren is logisch, we hebben behoorlijk gemazzeld in diverse wedstrijden, dus een keertje pech hoort er ook bij.

De koploper (Matchpoint) maakte geen fout en heeft met 7-1 gewonnen, we staan nu acht punten achter. Ik denk dat dit gat te groot is, maar we geven niet op, en zoals onze sponsor Arjen Niezing zei (die samen met Magda “gewoon” in Amsterdam op de tribune zat, chapeau),” wordt het geen Champions League, is de Europa League ook mooi, in Rotterdam doen ze daar al een moord voor”

Bovendien heeft de voorzitter ons, in zijn nieuwjaarsspeech, al kampioen oliebollen bakken verklaard, dus ons jaar is al geslaagd.

Aanstaande zondag komt koploper Matchpoint naar Almere en we zullen ze een warm welkom geven. Laten we eens kijken hoe dichtbij we nog kunnen komen.

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere: auw!! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)