Badminton Vereniging Almere

Prachtfoto van Bertus Stoeltjes

Ooit speelde zijn dochter Sabine bij onze vereniging en bepaald niet onverdienstelijk. Bertus manifesteerde zich al snel als supervrijwilliger. Zo bouwde hij in zijn spaarzame vrije uren 22 jaar terug de bar in onze kantine en deze bar staat er nog altijd prima de luxe bij. Een kwaliteitsklus van Bertus.

Zo is Bertus ook nog iedere dinsdagochtend actief in onze Sporthal Raggers en hij doet dan diverse onderhoudsklussen, die ons duizenden euro's per jaar besparen. Maar Bertus is niet alleen een allround onderhoudsman, hij kan ook prachtige natuurfoto's maken en scoort daarmede heel vaak op de website van Vroege Vogels.

Eén van deze foto's wil ik u niet onthouden. Een prachtige foto van een vos die over een beekje springt in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Oordeelt u zelf maar.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Sabine op 06-01-2016 om 19:18 uur

    Leuk Henk! ;)

    Groetjes Sabine

Reageer op dit bericht (“Prachtfoto van Bertus Stoeltjes ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)