Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere thuis tegen DKC

Zaterdagavond 16 januari 2016 vindt om 19.00 uur in Sporthal Raggers de tweede play-offwedstrijd in de halve finale plaats van de Carlton Eredivisie, te weten Qontent Almere tegen het Haagse DKC. Afgelopen zondag wisten de Almeerders uit in Den Haag in een heroïsche 3,5 uur durende strijd een verdiende 3-5 overwinning uit het vuur te slepen!

Qontent

In Den Haag wisten de spelers en begeleiders van Qontent Almere zich gesteund door een flinke schare Almeerse supporters en dat zouden zo maar eens 70 tot 80 enthousiastelingen geweest kunnen zijn en die lieten zich bepaald niet overschreeuwen door de luidruchtige DKC-aanhang.

Komende zaterdag dus de tweede ontmoeting tussen Qontent Almere en DKC en als het net zo spannend wordt als in de eerste wedstrijd dan valt er zaterdagavond weer te genieten van een heerlijke badmintonavond.

Qontent

Voor de Almeerders voelt het lekker de overwinning op Haagse bodem, maar het is ook niet meer dan dat. Opnieuw zal alles uit de kast gehaald moeten worden door het Qontentteam om de finaleplaats in Den Bosch veilig te stellen, want DKC is een geduchte tegenstander. Dat weten de coaches Erik Staats en Emmy Vlaar ook en de coaches en de spelers zijn volledig voorbereid op de confrontatie met DKC.

Ook in deze thuiswedstrijd is het van belang dat de spelers en de begeleiders van Qontent Almere kunnen rekenen op de support van een zo groot mogelijke Almeerse aanhang. Het hele Qontentteam doet dan ook een beroep op de leden, de stakeholders en de sponsors om Qontent Almere te komen aanmoedigen komende zaterdag 16 januari 2016 om 19.00 uur in Sporthal Raggers.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere thuis tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)