Badminton Vereniging Almere

Samenwerking met De Wijnkelder Almere

De Wijnkelder in Almere, van Rob en Marja van Bodegom, is de nieuwe wijnleverancier geworden van de Beheerstichting en tevens sponsor geworden van de Badminton Vereniging Almere. De overeenkomst daartoe is woensdag 20 januari 2016 getekend door Rob van Bodegom en Henk Staats en op de gevoelige plaat vastgelegd door Henk Smit.

Geen bestandsnaam opgegeven

De Wijnkelder stelt zich hierbij voor en zal onze leden periodiek op de hoogte houden van speciale aanbiedingen.

Via onze webshop kunt u online wijn kopen uit Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Oostenrijk en Nederland. De Wijnkelder Almere maakt het proces van online wijn kopen via internet gemakkelijk door het bieden van uitstekende service, goede voorwaarden en scherpe prijzen.

Uiteraard kunt u ook een mail aan ons sturen of gewoon even bellen om advies en uw bestelling door te geven. Vaak komen wij het dan dezelfde dag nog gratis in Almere bij u afleveren.

Kies uit een ruim aanbod van wijnen zorgvuldig geselecteerd en door ons geïmporteerd veelal van kleine wijnproducenten. Voor bijna alle producenten zijn wij de enige die hun wijnen in Nederland kunnen aanbieden.

Wijnkelder

Rob van Bodegom en Henk van Hulst. Foto Henk Smit.

Voor een wijnproeverij op locatie kunt u tevens terecht bij ons. Ook voor uw relatiegeschenken kunt u bij ons terecht. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe wijnen en bezoeken daarvoor ook veel grote proeverijen waar wij weer nieuwe wijnen voor ons assortiment selecteren.

Ontdek nieuwe wijnen

Als wijnliefhebber wil je natuurlijk graag nieuwe wijnen ontdekken maar niet meteen een hele doos daarvan bestellen. Je kunt dan ook een doos samenstellen van zes verschillende wijnen.

Aanbieding van de maand januari/februari.

Vijf huiswijnen naar keuze Cellier des Tourelles + 1 Weissburgunder (Pinot Blanc) van Weingut Jung & Knobloch Rheinhessen Duitsland voor € 32,50

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arjan op 20-01-2016 om 18:13 uur

    Goed nieuws voor alle wijndrinkers! :)

  2. Ronald blok op 22-01-2016 om 18:02 uur

    Rob, Marja, geweldig dat jullie de wijnen gaan leveren in ons stamcafe.
    Wat een wijnproeverij toch als vervolg kan hebben. Lekker hoor.

Reageer op dit bericht (“Samenwerking met De Wijnkelder Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)