Badminton Vereniging Almere

Sponsors ontmoeten elkaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie

Binnen BV Almere is iedereen wel bekend met onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. De spelers van het team Niezing Almere-19 organiseren al sinds jaar en dag een prima receptie, waarbij het elkaar een goed Nieuwjaar toewensen voorop staat. Tevens worden er wat drankjes geschonken en hapjes geserveerd. De meeste BVA-ers hebben dus een prima middag.

Een paar dagen voor de 2016 receptie kwam ik erachter dat twee zeer goeie bekenden van mij en tevens sponsors van de vereniging op de receptie aanwezig zouden zijn, en wel Arjen Niezing, Reanimatietrainer en sponsor van team Niezing Almere-19 en Krijn Hoetmer, directeur-eigenaar van Qontent, maker van robuuste websites, en sponsor van eredivisionist Qontent Almere.

Persoonlijk weet ik iets meer van Arjen’s business en dus weet ik ook dat hij op zoek is naar een betere social media exposure. Hierbij is dus een goeie website het belangrijkste factor.

Tijdens de receptie heb ik dus het contact tussen Krijn en Arjen gelegd, beide heren zijn in gesprek geraakt met als resultaat dat Krijn een website voor Niezing Reanimatietrainer gaat bouwen.

Over Niezing Reanimatietrainer

Arjen Niezing

Arjen is een gediplomeerd reanimatietrainer die cursussen geeft voor alle soorten gezelschappen (sportclubs, hobbyclubs, kerken, etc). Hierbij staat het zelf doen van de cursisten voorop, waarbij een certificaat als eindresultaat kan worden uitgereikt.

Over Qontent robuuste websites

Qontent

Krijn bouwt en onderhoudt websites voor alle soorten bedrijven (hij heeft onder meer de website van BV Almere gebouwd, welke een aantal maal uitgeroepen is tot beste website in een bepaalde categorie). Tevens kan Krijn erg goed bepalen hoe je bovenaan in zoekmachines komt met je bedrijf, een goed voorbeeld hiervan is afgelopen Oudjaarsdag. Een Almeerse inwoner heeft gegoogled op verse oliebollen Almere, en onze site kwam als eerste zoekresultaat naar boven.

Afsluitend: heeft u behoefte in producten van onze sponsors, neem dan contact met onze sponsors op via de sponsorpagina op onze website http://www.bvalmere.nl/sponsoring

Veel succes zou ik willen zeggen.

Reageer op dit bericht (“Sponsors ontmoeten elkaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)