Badminton Vereniging Almere

19 & 20 maart 2016 Trofea Junior Master Almere 2016

Op 19 en 20 maart 2016 organiseert BV Almere wederom de Trofea Junior Master Toernooi (deel uitmakend van het Junior Master Circuit)

Het toernooi wordt dit jaar wederom in twee sporthallen gehouden; onze eigen Sporthal Raggers, Sporthal Almere Haven en indien noodzakelijk Sporthal Almere Buiten. Doordat het toernooi een verplicht toernooi is voor alle kinderen van een Badminton Academie en de Nationale selecties U15 beloofd het een druk en sterk toernooi te worden.

Het Trofea Junior Master Almere is een van de zes Junior Master toernooien in het Junior Master Circuit waarbij de U-15 is opgedeeld in een U15+ en de reguliere U-15 categorie. Deelnemers in de U-15 leeftijdscategorie, die per 1 september 2015 trainen bij een Badminton Academy, of onderdeel zijn van de Nationale Selectie U-15 moeten bij deelname aan het Trofea Junior Master Almere inschrijven voor de U-15+.

Speelgerechtigdheid

Het Junior Master-circuit bestaat uit vier klassen: U13, U15, U15+ en U17.
Iedere klasse heeft twee Junior Master onderdelen: ME en VE.

Inschrijven kan tot 29 februari 2016 en is mogelijk via badmintonnederland.toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“19 & 20 maart 2016 Trofea Junior Master Almere 2016 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)