Badminton Vereniging Almere

Internationale bezetting Trofea Junior Master Almere 2016

In het weekend van 19-20 maart 2016 organiseert BV Almere weer de Trofea Junior Masters Almere 2016. Net als voorgaande jaren heeft het toernooi weer een internationaal karakter!

Het is de toernooicommissie ook bij deze editie weer gelukt om een internationaal deelnemersveld te krijgen. Dit jaar mogen wij een groep Duitsers begroeten van 1. BC Beuel, een enkele Belg en net als vorig jaar een sterke groep Denen. De Denen komen weer met ca 60 spelers welke bijna alleen maar bestaan uit master- en elitespelers. De Denen zullen in iedere geval weer meedoen in de <11, <13 en <15+.

De Trofea Junior Master Almere 2016 is een verplicht toernooi voor de nationale selectie <15, alle academies en de nodige schools; het belooft een buitengewoon spannend, goed en druk bezet toernooi te worden!

Onder 17

het is al jaren een wens van de toernooicommissie om ook een internationale bezetting te krijgen in de <17 groep. Dit jaar hebben de Denen toegezegd ook met een delegatie te komen in deze leeftijdsgroep! Een unieke kans voor de Nederlandse onder 17 jeugd zich te meten met de Denen!

Extra sporthal!

Door de komst van de grote groep Denen heeft de toernooiorganisatie besloten een optie te nemen op een derde sporthal. Naast onze eigen Sporthal Raggers zal het toernooi op zaterdag ook gespeeld worden in Sporthal Almere Haven (12 banen) en als mogelijk derde hal Almere Buiten (9 banen). Op zaterdag kan er in dat geval op 31 banen gespeeld worden! Waar welke groep komt te spelen, zal later bekend worden gemaakt.

Inschrijven

Het is nog mogelijk je in te schrijven! De inschrijving sluit 29 februari 2016. Inschrijven kan via badmintonnederland.toernooi.nl.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Gary op 21-02-2016 om 18:34 uur

    Wederom Super geregeld BV Almere ! ! !

Reageer op dit bericht (“Internationale bezetting Trofea Junior Master Almere 2016 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)