Badminton Vereniging Almere

Samenwerking met Inhala Officesupplies

Badminton Vereniging Almere en de Beheerstichting zijn een samenwerking aangegaan met Inhala Officesupplies. Inhala wordt de eerste leveranciers van alle kantoorartikelen voor de vereniging en de stichting. Ook onze leden kunnen van de samenwerking profiteren want op vertoon van de BVA-ledenpas kunnen bij Inhala Officesupplies aantrekkelijke kortingen worden verkregen.

Inhala

Hans Kiezebrink directeur/eigenaar van Inhala Officesupplies stelt zichzelf en zijn bedrijf hieronder nader aan u voor.

Ik ben mijn bedrijf bijna tien jaar geleden vanuit huis begonnen en inmiddels zijn we al weer een aantal jaren op het Mac3 Park op de Vaart in Almere-Buiten gevestigd.

Ons assortiment bestaat uit de “standaard’ kantoorartikelen zoals de schrijfwaren, printerpapier etc. etc. Maar wij leveren ook toner- en inktcartridges. Naast de originele merken zijn er ook kwalitatief goede compatible cartridges leverbaar. Verder regelen wij het drukwerk voor onze klanten. Voor scholieren en studenten hebben wij een print- en inbindservice.

Tevens hebben we een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen. De bestellingen binnen Almere bezorgen we zelf. Buiten Almere worden de bestellingen via een pakketdienst verstuurd. Inmiddels versturen we ook voor een aantal relaties hun eigen pakketten. Dit kan uiteraard tegen concurrerende tarieven. Ook particulieren kunnen hier gebruik van maken.

Momenteel zijn we druk bezig met een nieuwe webshop. De planning is dat deze in de loop van april live gaat. Dat betekent dat er nog meer artikelen via de webshop besteld kunnen worden. Vanzelfsprekend houd ik u hiervan op de hoogte.

Nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons op de Bolderweg 2 in Almere, bel ons 036-5378848 of 06-44428197 stuur een mail naar info@inhala.nl of bezoek onze website Inhala

Reageer op dit bericht (“Samenwerking met Inhala Officesupplies ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)