Badminton Vereniging Almere

De Nottel naar Almere

Leon Nottelman, al heel vaak gezien in Sporthal Raggers, heeft er voor gekozen om in het seizoen 2016/2017 uit te komen voor Qontent Almere. De technische staf is meer dan tevreden met de komst van Leon Nottelman, want Leon is een eredivisiespeler met de nodige ervaring. Leon stelt zich hierbij nader aan u voor.

Foto René Lagerwaard

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Léon Nottelman. Ook wel bekend als De Nottel. Als zesjarig kind ben ik begonnen met badminton bij BC Horst. Mijn hele familie speelde badminton. Toen ik acht jaar werd ging ik naar United Venlo. Daar heb ik gespeeld tot mijn 18de. Daarna heb ik vier jaar bij Smashing gespeeld, waarvan drie jaar in de Eredivisie.

Ik ben toen benaderd om weer terug te komen naar Limburg. Daar heb ik vervolgens vijf jaar voor Roosteren gespeeld. Waarvan drie jaar eredivisie. De afgelopen drie jaar ben ik voor Slotermeer uitgekomen. Nu heb ik dit jaar de overstap gemaakt om voor Almere uit te gaan komen. Ik heb veel zin in aankomend seizoen om samen met de spelers een mooi seizoen neer te zetten.

Reageer op dit bericht (“De Nottel naar Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)