Badminton Vereniging Almere

Eric Pang gaat naar China

Eric Pang heeft uiterst correct zo'n vier weken terug de technische staf van onze vereniging al laten weten dat hij naar China zal afreizen waar zijn vrouw, voormalig topspeelster Yao Jie, leiding geeft aan een badmintonopleidingsinstituut.

De technische staf acht het vertrek spijtig, want Pang was niet alleen speler van het eerste team, Qontent Almere, maar verzorgde ook binnen Sporthal Raggers elitetrainingen voor talenten.

Inmiddels heeft de technische staf een nieuwe speler aangetrokken voor Qontent Almere. Er moet nog aan een aantal plichtplegingen worden voldaan, maar als dat is gebeurd dan zal de naam van de nieuwe man bekend worden gemaakt.

Het bestuur wenst Eric Pang veel succes in China! En als Pang in Nederland verblijft is hij van harte welkom bij de vereniging. Hij blijft immers gewoon BVA-lid en is zelfs inzetbaar voor Qontent Almere.

Reageer op dit bericht (“Eric Pang gaat naar China ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)