Badminton Vereniging Almere

Ilse Vaessen terug bij Almere!

Ilse Vaessen keert terug naar Almere en de technische staf is daar maar wat blij mee. Ilse speelde in de seizoenen 2005/2006, 2006/2007 en 2007/2008 ook voor Almere. Ilse vertrok destijds van Almere naar Duitsland en hieronder vindt u haar introductie.

Foto René Lagerwaard

Na acht jaar kom ik terug naar Almere. Ik heb acht jaar lang in de Duitse competitie gespeeld, eerst in de 2e league en de laatste vier jaar in de 1e Bundesliga bij BC Duren. Daar heb ik een mooie tijd gehad, maar nu was het tijd om terug te komen naar Nederland.

Almere is altijd de club geweest waar ik graag kwam en ik ook altijd welkom was. Voor mij was de keus om weer voor Almere te gaan spelen dus ook niet moeilijk. Voor degene die mij niet kennen, ik ben Ilse en binnenkort 30 jaar oud. Ik heb jarenlang voor het Nederlands team gespeeld. Sinds drie jaar is dat gestopt en ben ik gaan werken. Ik ben altijd wel blijven badmintonnen en kan daar ook nog steeds erg van genieten. Ik vind het spelletje nog steeds heel erg leuk en ben blij dat ik dit nog steeds op een goed niveau kan beoefenen.

Verder ben ik iemand die geniet van het leven, veel leuke dingen doet en ik houd van een feestje af en toe.Ik heb ontzettend veel zin om voor Almere te komen spelen en het 1e team te gaan helpen om wederom een finaleplek behalen. Vanaf nu zullen jullie mij dus vaker gaan zien bij Almere. Ik heb er zin in!

Qontent

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Johan op 12-04-2016 om 19:09 uur

    Welkom terug Ilse!

Reageer op dit bericht (“Ilse Vaessen terug bij Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)