Badminton Vereniging Almere

Recreantentoernooi Nieuwegein

Vandaag heeft het 25e RBTplaatsgevonden in sportcomplex Merwestein in Nieuwegein. RBT staat voor Recreatief Badminton Toernooi, een organisatie in het leven geroepen door de recreatieve badmintonclubs Bad 87 en de R.B.C.N. Ieder jaar organiseert dit RBT een groot recreatief toernooi voor recreanten teams.

Almere was vertegenwoordigd met 3 teams. 2 heren dubbelteams en 1 mixteam. Er werden 3 wedstrijden per team in een half uur gespeeld. Na 4 van deze tijdsvakken, dus in totaal 12 wedstrijden, werden de poules opnieuw en naar speelsterkte ingedeeld. In de middag werden dus weer 12 wedstrijden gespeeld maar nu dus met wat meer gelijkwaardige tegenstanders. Aangezien sportiviteit en gezellige sfeer bepalend waren voor het toernooi en competitie en gemoedelijkheid de belangrijkste ingrediënten was het een zeer geslaagd toernooi. De hoofdprijzen gingen weliswaar niet mee naar Almere maar wel het gevoel van weer een lekker dagje te hebben gebadmintond.

Volgend jaar op 9 april wordt de 26e editie gehouden. We hopen ook dan weer van de partij te zijn.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cindy op 10-04-2016 om 23:11 uur

    Geen hoofdprijzen misschien Geert, maar ik begreep dat er wel degelijk prijzen waren gewonnen! Jenny en Lisette werden 2e en Martijn en Frank 5e, hoorde ik (en misschien nog meer prijzen??) Goed gedaan en dank voor het leuke verslag!!

  2. Geert op 11-04-2016 om 00:15 uur

    Elk team heeft een prijs gewonnen Cindy. Zelfs met de laatste plaats in de verliezerspoule. Zal later nog een foto van de trofeeën plaatsen.

  3. Geert op 23-04-2016 om 20:28 uur

    Eindelijk gekregen...de deelnemende teams uit Almere.

Reageer op dit bericht (“Recreantentoernooi Nieuwegein ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)