Badminton Vereniging Almere

Samenwerking Zonnemarkt en de Badminton Vereniging Almere

De voorzitter heeft mij gevraagd een stukje te schrijven ter introductie van onze samenwerking, normaal gesproken geen probleem, echter is het voor mij ook de eerste keer dat wij een samenwerking aangaan met een sportvereniging. Niet zo maar een vereniging maar de Badminton Vereniging Almere, een topvereniging. En dat maakt het natuurlijk erg leuk!

Zonnemarkt

Zonenergie

Je ziet ze steeds vaker op daken liggen, zonnepanelen! Blauwe, zwarte, matzwarte, niet altijd even mooi, maar wel erg duurzaam en je kan er je hele energie rekening mee dekken, mits je dak daar geschikt voor is. Zonnepanelen, je zal er vast wel eens iets over gelezen of gehoord hebben, via vrienden of familie.

Door de als maar stijgende energiekosten staat het zelf stroom opwekken met zonnepanelen enorm in de belangstelling. Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren fors in prijs gedaald en het rendement is flink toegenomen, ten opzichte van bijvoorbeeld de opbrengst van spaarrente tegenwoordig. Zonnenergie is meer dan lonend!

Een bijkomend voordeel is dat u de BTW (21%) over de hele investering kunt terugvorderen, waardoor u de zonnepanelen (ook zonder de BTW teruggave) al tussen vijf en acht jaar terug kan verdienen.

Over Zonnemarkt

Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gevestigd in Almere, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast het uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden wij ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Vrijblijvend komen wij op locatie om uw situatie te bekijken en advies op maat te geven. Zo weet u in ieder geval wat zonenergie voor u kan betekenen.

Samenwerking

Wij zijn, net zoals de vereniging gevestigd in Almere, een mooie uitgangsbasis voor de samenwerking. Uiteraard is onze samenwerking niet eenzijdig, dat was ook een van de speerpunten waarop de samenwerking tot stand is gekomen. Naast de sponsoring kunnen alle leden van BVA gebruik maken van onze diensten met een goede korting, dit komt uiteraard allemaal ten goede van onze samenwerking. Het plan is om op korte termijn een aantal informatieavonden te houden in Sporthal Raggers, hierover later meer.

Verder hoop ik dat, net zoals in onze branche, de samenwerking duurzaam zal verlopen en wens ik iedereen veel sportplezier.

Al nieuwsgierig wat Zonnemarkt voor u kan betekenen? Neem contact op met Joram Kersten telefoon 0634056461 of mail joram@zonnemarkt.nl

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arjan op 09-04-2016 om 11:53 uur

    Welkom bij de vereniging! :)

  2. Teus op 09-04-2016 om 23:23 uur

    Inderdaad welkom, en voor niks gaat de zon op😀

Reageer op dit bericht (“Samenwerking Zonnemarkt en de Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)