Badminton Vereniging Almere

Verslag Ouder Kind Toernooi

Afgelopen zondag 17 april was de Raggers sporthal weer het domein van de jeugd en aanhang om het traditionele Ouder Kind toernooi te spelen.

Na een wat korte inschrijf periode waren het toch 54 koppels die zich in hadden geschreven voor dit toernooi. Na veel geschuif en wikken en wegen was het de toernooileiding gelukt om 9 poules van 6 koppels In te delen. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met trainingskleur, sterkte van het koppel en allerlei andere factoren waar we het verder niet over zullen hebben.

Vanaf 9:15 beginnen de eerste strijders binnen te druppelen zodat we om 10:00 uur iedereen binnen hebben en kunnen beginnen met de warming up. Deze wordt dit jaar verzorgt door Ruben Wijnands en Mark Verschoor waarvoor bij deze ik jullie wil bedanken.

Dan wordt om 10:15 uiteindelijk begonnen met de strijd tussen de jeugd en de opa's, oma's, vaders, moeders, tantes. ooms en andere familieleden. Zelfs (hulp)trainers werden ingezet om de strijd aan te gaan. In rondes van 15 minuten werd er hard gestreden om de punten en de eer.
Op de velden in de zaal zag je volop de strijd maar vooral het plezier wat een ieder had in het spelen met en tegen elkaar. Wat dit toernooi tot een mooie gebeurtenis maakt.

Als om 14:00 uur de rookwolken van de strijd zijn opgetrokken wordt voor de verschillende banen de stand opgemaakt en kan er om 14:20 begonnen worden met de prijs uitreiking. Per baan worden de koppels die als eerste zijn geëindigd voorzien van een beker en alle koppels die als tweede zijn geëindigd, iedereen dus behalve de eerste plaats, met een medaille. Zo komt er na een lange dag weer een eind aan het toernooi.
Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn Hoetmer op 28-06-2016 om 20:51 uur

    Enorm laat, maar de foto's staan sinds net op http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2015-2016/ouder-kind-toernooi

Reageer op dit bericht (“Verslag Ouder Kind Toernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)