Badminton Vereniging Almere

Ricardo Boldewijn op bezoek

Op 4 januari 2013 raakte Ricardo Boldwijn levensgevaarlijk gewond tijdens zijn werk. Wij hebben daar destijds verslag van gedaan op onze site en honderden mensen leefden mee met Ricardo en zijn familie. Ik vond het dan ook geweldig Ricardo woensdagavond in Sporthal Raggers tegen het lijf te lopen.

Het gaat naar omstandigheden goed met Ricardo en hij zei dat hij nu na een lange revalidatieperiode weer mobiel was en met de auto was gekomen. Hij wilde zijn oude strijdmakkers zien in de sporthal waar hij zoveel voetstappen heeft liggen.

In mijn gesprekje bleek al dat Ricardo niets van zijn humor en vrolijkheid heeft verloren en dat deed mij goed.

We hopen Ricardo weer heel vaak in Sporthal Raggers tegen te komen!

Reageer op dit bericht (“Ricardo Boldewijn op bezoek ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)