Badminton Vereniging Almere

Verslag 2e BV Almere jeugd dubbel mix toernooi

Afgelopen zondag 22 mei werd in Sporthal Raggers het tweede jeugd dubbel mix toernooi van BV Almere gehouden. Een toernooi waarbij in poules word gespeeld om zo veel mogelijk wedstrijden te kunnen spelen.

Met 87 inschrijvingen konden we als organisatie best tevreden zijn. Om 9 uur begonnen de eerste wedstrijden. De U17 en U15 speelden met veren shuttles en de U11 en U13 met nylon shuttles. De kinderen konden zich inschrijven in de klasse waarin ze competitie hadden gespeeld. Dit resulteerde in veel spannende drie setters met regelmatig standen boven de twintig. Aan het einde hebben alle winnaars een beker gekregen die weer op de schouw kon worden bijgezet.

Alle spelers bedankt voor het inschrijven. Iedereen die heeft meegeholpen met de organisatie bedankt. Het liep gesmeerd. Volgend jaar gaan we weer voor een derde dubbel mix toernooi. De winnaars kun je vinden via de link op toernooi.nl
Tot volgend jaar ronde dezelfde periode.

De toernooi directie.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Verslag 2e BV Almere jeugd dubbel mix toernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)