Badminton Vereniging Almere

Eindeseizoenstoernooi recreanten

Ook al gaan we t/m 15 juli nog door met badmintonnen, afgelopen vrijdagavond vond het jaarlijks terugkerende eindeseizoenstoernooi plaats in sporthal Raggers. Aangevuld met wedstrijdspelers, die ook op vrijdagavonden met de recreanten meespelen, telde het toernooi 49 inschrijvingen.

Iedereen werd gevraagd een kleinigheidje mee te nemen voor de loterij na afloop. Voor elke gewonnen wedstrijd kreeg je twee lootjes en bij verlies één.
Om 20.30 uur gingen de wedstrijden van start. Er werden 8 rondes van 11 minuten gespeeld.

Ons nieuwste lid Floor met haar dochter

Er werd zeker fanatiek werd gespeeld maar het weer de gezelligheid dat de boventoon voerde en dat is altijd het belangrijkste op zo'n avond. Iedereen heeft zijn best gedaan om er een geslaagde avond van te maken en dat is weer gelukt.
Hoewel een enkeling de uitputting nabij was en moest opgeven hebben de meesten alle wedstrijden kunnen spelen.

Met Tom als omroeper (omroepinstallatie was niet nodig) en een groot scherm met het speelschema was het voor iedereen duidelijk op welk veld men moest spelen (Tom nog bedankt voor je hulp).

Even na 22.30 uur waren alle wedstrijden gespeeld en kon er om 23.15 uur begonnen worden met de loterij. Marja en Inke hadden zich opgeofferd om alle dorstige kelen van het nodige vocht te voorzien. Bedankt dames!
De eerste prijs (zonder lootje) is zoals gewoonlijk weer voor iemand die we even onder de aandacht willen brengen en dat was Floor. Hoewel er natuurlijk altijd mensen zijn die van alles winnen en sommigen weer niks mocht dat de pret op deze avond niet drukken.

Natuurlijk bleef het noch lang gezellig en de frituur heeft uren aangestaan om de uitgehongerde badmintonners van snacks te voorzien.
De recreantencommissie wil iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid en bijdrage aan deze mooie avond.
We kijken alweer uit naar het Sinterkersttoernooi in december. Schrijf je t.z.t. in en doe mee.

Qontent

Alle foto's zijn te vinden in de fotogalerij: http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2015-2016/eindeseizoenstoernooi-recreanten

Onderschrift overbodig

Reageer op dit bericht (“Eindeseizoenstoernooi recreanten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)