Badminton Vereniging Almere

Verslag Clubkampioenschappen Jeugd

De afgelopen twee weekenden hebben de jeugdspelers gestreden om de clubkampioenschappen. Ja de afgelopen twee weken want onze jeugd heeft op zondag 5 juni al een heel programma gespeeld.

Op zondag 5 juni is de jeugd begonnen met de clubkampioenschappen, op deze dag werden de verschillende single groepen verspeeld tot aan de kwart of halve finales. Deze dag verliep voorspoedig ondanks dat we tot de ontdekking kwamen dat er een gat in het programma zat. Hierdoor moesten we wat regelen en verschuiven want een aantal spelers was even thuis een broodje gaan eten. Maar uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht en waren we rond de getimede planning klaar.

In het weekend van 11 en 12 juni werden in de verschillende single groepen de finales gespeeld. En werd er nog volop gestreden voor de verschillende dubbel categorieën. Tijdens de verschillende wedstrijden zie dan ook menig gezucht, traan of vreugde sprong. Maar alles wordt toch weer sportief opgepakt door spelers en supporters. Aan het eind van de zondag werden de verschillende winnaars gehuldigd en zat toernooi er voor dit jaar weer op. Rest mij namens de jeugd commissie de toernooi commissie te danken voor alle inzet. En wie weet tot volgend jaar.
Succes allemaal in de laatste weken voor de vakantie.
Voor uitslagen kijk elders op de site.

Reageer op dit bericht (“Verslag Clubkampioenschappen Jeugd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)