Badminton Vereniging Almere

Verslag clubkampioenschappen wedstrijdspelers

In het weekend van 11 en 12 juni zijn weer de clubkampioenschappen gehouden in onze sporthal Raggers. Hieronder volgt een verslag van de wedstrijdspelers.

Raggers

Zoals ieder jaar maken de wedstrijd-, jeugd-, recreanten- en toernooicommissie het toernooi mogelijk. Om verschillende redenen waren er dit jaar minder deelnemers dan de vorige editie. Aan het mooie weer kan het niet gelegen hebben, want buiten was de zomer nog ver te zoeken. Misschien moeten we dit toernooi volgend jaar niet plannen in het weekend van Pinkpop en concerten van Guus Meeuwis.

De uitslagen zijn al in een eerder nieuwsbericht gemeld. Dit jaar hebben we een nieuwe clubkampioen bij zowel de heren als de dames. Aram Mahmoud en Amy Tan kunnen worden bijgevoegd op onze Wall of Fame als clubkampioenen 2016. Ondanks dat Aram nog niet lang in Nederland is, kon hij bij de prijsuitreiking al wel enkele dankwoorden in het Nederlands zeggen.

Al met al weer een geslaagd toernooi met veel leuke wedstrijden.

Veel dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben dit toernooi mogelijk te maken. Met name Mariska Post, want zij stopt na dit seizoen als actief lid van de wedstrijdcommissie na vele jaren. Zij zal door de vereniging nog op gepaste wijze worden bedankt voor haar inzet.

Reageer op dit bericht (“Verslag clubkampioenschappen wedstrijdspelers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)