Basketbal Vereniging Almere

International Youth Games Rendsburg 2016 – Heenreis

Vandaag was de grote dag, het begin van de International Youth Games Rendsburg 2016! Op de eerste dag de heenreis per bus naar Rendsburg. Een acht uur durende busreis die zonder problemen verliep. Helaas had Anmol Nibber zich ’s morgens ziek afgemeld en ging dus niet mee, hopelijk knapt hij snel op!

In een gezellige bus samen met de judoka’s en Roeiers werden we door de ouders uitgezwaaid. Met twee tussenstops, de eerste met regen de tweede in een heerlijk zonnetje, kwamen we om 16.00 uur aan bij de Nordmarkhalle in Rendsburg. Hier kregen we de nodige informatie, eetbonnen, bidon en t-shirt als aandenken.

Vervolgens was het tijd om naar de slaaplocatie gebracht te worden. Badminton slaapt in de Herderschule. Een mooi groot schoolcomplex met sportvelden en gelegen aan het park. Met wat pas en meetwerk vind iedereen een slaapplaats. De meiden links, de jongens rechts en de begeleiding als opzichters in het midden. Het is toch altijd weer wonderlijk hoeveel spullen de meiden meer weten mee te nemen dan de jongens.

Vanavond waren we uitgenodigd door de badmintonvereniging in Rendsburg voor een barbecue bij de sporthal. De sporthal ligt op vijf minuten lopen door het park van de school. Na een welkom toespraak door de leider van Rendsburg, Martina Bauer, werd de barbecue geopend. Het was keurig verzorgd. Met 12 salades en uiteraard de bekende Duitse braadworsten was er voldoende voor iedereen.

Na het eten terug naar de school waar iedereen zich vermaakte. Straks naar bed, hoe zal de nacht verlopen, om ons klaar te maken voor het echte begin van de International Youth Games Rendsburg 2016!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Georgy op 28-07-2016 om 22:50 uur

    Leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen, veel sterkte vannacht! :)

  2. jeanet op 29-07-2016 om 14:38 uur

    Kan niet wachten op het volgende bericht. Leuk om te lezen.

  3. Henk Staats op 29-07-2016 om 14:48 uur

    Ja, dit is echt leuk.

Reageer op dit bericht (“International Youth Games Rendsburg 2016 – Heenreis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)