Badminton Vereniging Almere

BVA-ers succesvol in Gorredijk

De BVA-spelers hebben goed gepresteerd tijdens de Masters in Gorredijk. Tamara van der Hoeven won de damessingle door in de finale Ieva Pope in twee games te verslaan. Ilse Vaassen werd samen met Iris Tabeling eerste in het vrouwendubbel en Dave Khodabux met Leon Nottelman legden beslag op de tweede plek in het mannendubbel.

Opvallend was het presteren van Amy Tan. Amy deed niet mee aan het internationale jeugdtoernooi in Langenfeld omdat het niet in haar voorbereiding paste. Wel deed ze mee in Gorredijk en speelde de single zowel in de masters als in de categorie 4. In categorie 4 won zij haar single, maar in de masters deed ze hele volksstammen verbaasd staan, door in de kwartfinale in twee games te winnen van Dorien Lups, eredivisiespeelster van Duinwijck. In de halve finale verloor ze van Ieva Pope in twee games. Een opmerkelijke prestatie van het 14-jarige Almeerse talent!

BVA-speelster Cera Samuëls deed wel mee aan het toernooi in Langenfeld en won daar de eerste plaats in de damesdubbel.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arjan op 31-08-2016 om 16:36 uur

    Geweldige prestatie Amy! Alle prijswinnaars gefeliciteerd :)

Reageer op dit bericht (“BVA-ers succesvol in Gorredijk ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)