Badminton Vereniging Almere

Consultancybedrijf Beround cosponsor AviAir Almere

Het consultancybedrijf Beround was het afgelopen seizoen de shirtsponsor van het eerste jeugdteam van Almere, maar in het seizoen 2016/2017 zal Beround cosponsor zijn van het eerste team van onze vereniging AviAir Almere! Joeri Kraaijestein, managing director van Beround, ondersteunt hiermede onze vereniging, de vereniging waar hij ooit speelde en triomfen vierde in het eerste team van Almere, dat toen door het leven ging als Panfish Almere.

Joeri had destijds in 2003/2004 in het eerste seizoen in de eredivisie, een heel groot aandeel in het zogenoemde mirakel van Almere. In de allesbeslissende derde promotie/degradatiewedstrijd tegen BC Culemborg wist Panfish Almere het vege lijf te redden mede dankzij een fenomenale winstpartij van Joeri Kraaijestein. Teruglezen kan op http://www.bvalmere.nl/nieuws/2010/06/almere-en-de-eredivisie-2003-2004-2b

Terug naar Beround. Beround is een consultancy bedrijf gespecialiseerd in software testing.

Beround

Voor ons is het testen van software het inzichtelijk maken van kwaliteit en risico´s. Hiervoor gebruiken wij een gestructureerde testaanpak, die op de klantsituatie is gericht en eventueel pragmatisch kan worden uitgevoerd.

Onze consultants hebben onder andere jarenlange ervaring op het gebied van het testen van software, infrastructuur, migraties, websites en mobiele devices. Van het testen van de meest gangbare kwaliteitsattributen als functionaliteit, performance/stress/load, security en disaster & recovery tot aan de niches als schaalbaarheid, onderhoudbaarheid en compatibiliteit.

De naam Beround is letterlijk vertaald “wees rond” en het staat voor drie principes die wij als bedrijf en persoon hoog in het vaandel hebben staan:

1. Ridders van de Ronde tafel

Beround omarmt het gedachtegoed van de ridders van de ronde tafel. Uiteraard in een modern jasje. Gelijkheid, nobel je vak uitoefenen, voor elkaar klaar staan, alles bespreekbaar maken en houden, loyaliteit en betrouwbaarheid zijn termen die Beround graag als voorbeeld neemt.

2. Ronde communicatie

Beround is zich er van bewust dat de juiste communicatie essentieel is om fijn samen te werken en om opdrachten succesvol uit te voeren. Wij geloven dat communicatie niet alleen SMART en actief moet zijn, maar ook rond van vorm. De cirkel van verzender – bericht – ontvanger is voor ons altijd rond.

Beround vindt dat je werk professioneel moet afronden. Dit doen wij samen met u. Samen definiëren we de exit criteria en samen werken we naar een afronding die aan onze gezamenlijke verwachtingen voldoet.

3. Werk professioneel afRonden

Tot zover in het kort Beround. Doe er uw voordeel mee en kijk ook eens rustig op de website van Beround, te weten http://beround.nl/

Beround

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Stephan op 25-08-2016 om 19:28 uur

    Super dat je onze vereniging ondersteund! Kom je ook eens een shuttle slaan? Je bent meer dan welkom!

  2. Geert op 25-08-2016 om 23:15 uur

    Bedankt voor de support.

  3. Ernst op 26-08-2016 om 22:26 uur

    He Joeri, top van je om je " cluppie" te ondersteunen. Gr Ernst

  4. Joeri Kraaijestein op 30-08-2016 om 22:17 uur

    Dank je wel😄. Uiteraard kom ik graag een keertje meespelen. Kwestie van tijd 😇.

Reageer op dit bericht (“Consultancybedrijf Beround cosponsor AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)