Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere tegen FZ Forza Amersfoort

Op zaterdag 10 september 2016 speelt AviAir Almere zijn eerste competitiewedstrijd in het seizoen 2016/2017. Plaats van handeling is de Sporthal T-kwadraat te Tilburg, waar de Kick-Off wordt gehouden van de Carlton Eredivisie en de tegenstander is direct een pittige opponent, namelijk FZ Forza Amersfoort.

AviAir

Trainer-coach Erik Staats, assistent trainer-coach Joris van Soerland en de spelers gaan ook dit jaar weer voor minimaal de play-offs in de Carlton Eredivisie, maar dat zal zoals voorgaande seizoenen niet vanzelf gaan. Daar moest hard voor gewerkt worden.

Staats en Van Soerland hebben bij de dames de beschikking over Gita Djajajwasito, Tamara van der Hoeven, Madouc Linders, Manon Sibbald en Ilse Vaessen. Bij de heren vinden we Dave Khodabux, Peter Mills, Leon Nottelman en Sebastiaan Li. Zonder meer een prachtig keurkorps en tevens een mengeling van 'jong en oud'.

Masseur Henk Folmer zorgt ook dit seizoen weer voor soepele spieren en Cynthia Soselisa treedt opnieuw op als teammanager.

De andere wedstrijden die tijdens de Kick-Off worden gespeeld zijn

BC DKC - BV Van Zijderveld
Roosterse BC - Van Zundert /VELO
TFS Barendrecht - BC Victoria
Hoornse BV - BC Duinwijck
Victor

Na de eerste helft van de competitie wordt de Carlton Eredivisie in tweeën gesplitst. De teams die bij de bovenste vijf zijn geëindigd spelen aansluitend een hele competitie en het team dat eerste wordt, plaatst zich automatisch voor de finale. De nummers twee en drie spelen vervolgens twee play-offwedstrijden tegen elkaar en de winnaar plaatst zich eveneens voor de finale. De teams die bij de onderste vijf zijn geëindigd na de halve competitie spelen ook een hele competitie maar dan om lijfsbehoud.

Raggers

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Frank Maasdam op 07-09-2016 om 09:19 uur

    Ik lees net dit artikel met bijgaande foto en constateer tot mijn grote 'schrik', dat Justin Teeuwen NIET op de foto staat en ook niet wordt genoemd.

    Dit betekent toch hopelijk niet dat BV Almere zijn eerste heer is kwijtgeraakt? Ik heb tot nu toe nog geen artikel gelezen, dat Justin weg zou gaan, maar wat ik nu lees doet wel het ergste vermoeden.

    Ik hoop dat ik gauw duidelijkheid krijg.

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere tegen FZ Forza Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)