Badminton Vereniging Almere

Hajé cosponsor van AviAir Amere

Hajé Shops, Hotels & Restaurant is cosponsor geworden van het eerste team van onze vereniging AviAir Almere en het bestuur is daar maar wat blij mee. Hajé is een pracht van een organisatie en stelt zich hierbij nader aan u voor!

Hajé, natuurlijk lekker eten!

Hajé Shops, Hotels & Restaurants is een organisatie met acht vestigingen in Nederland. in de diverse restaurants, brasserieën, hotels, take-away’s, shops en pop-up store biedt Hajé een rustpunt, eerlijke producten en gezonde maaltijden.

In het Culinaire Hart van Hajé worden volgens eigen receptuur de basis voor onze Hajé gerechten ontwikkeld en bereidt. In het Culinaire Hart wordt ambachtelijk gekookt met verse, lekkere en pure ingrediënten en zo min mogelijk met suiker, zout en kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen. Waar mogelijk kiest Hajé voor biologische ingrediënten, producten uit de buurt en beter leven vlees. Het belangrijkste bij het selecteren van de ingrediënten, is de smaak, het moet lekker zijn.

Hajé heeft niet alleen een groot groen hart als het op haar menukaart of duurzaamheid (bijvoorbeeld bij de bouw van nieuwe Hajé vestigingen) aankomt. Ook bij de inkoop van shopartikelen wordt gekozen met het hart. Zowel in de webshop hajeshops.nl als in de fysieke shops in de restaurants biedt Hajé eerlijke producten aan.

Meer weten van Hajé, klik op het logo.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Geert op 08-09-2016 om 21:19 uur

    Fijn dat u onze vereniging steunt.

  2. bas op 09-09-2016 om 10:30 uur

    Als ik met mijn team er langs rij zal ik eens gaan proeven.

  3. conny cashoek op 10-09-2016 om 00:21 uur

    Welkom binnen de "sponsordivisie" van onze vereniging, ik kom binnenkort eens proeven

Reageer op dit bericht (“Hajé cosponsor van AviAir Amere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)