Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 uit tegen Van Zundert Velo-2

Zaterdag 17 september 2016 om 14.30 uur speelt Victoria-Almere-2 uit in Wateringen tegen Van Zundert Velo-2. Victor Almere-2 komt uit in de eerste divisie afdeling en heeft afgelopen zaterdag thuis in Sporthal Raggers met 6-2 gewonnen van Induna uit Utrecht.

Victor

Een mooie overwinning van de Almeerders die nota bene met twee invallers uit de tweede divisie speelden, te weten Joost van Gelder en Amy Tan, die beiden hun single wonnen. Georgy Van Soerland en Aram Mahmoud wonnen eveneens hun singles. Verloren ging het mannendubbel en de mix van Georgy en Joost.

Van Zundert Velo-2 leed afgelopen zaterdag een forse nederlaag (7-1) tegen Smashing uit Wijchen.

Het bestuur wenst de spelers veel succes komende zaterdagmiddag.

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 uit tegen Van Zundert Velo-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)