Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 wint uit van Van Zundert Velo-2

Afgelopen zaterdagmiddag heeft Victor Almere-2 in Wateringen gewonnen van Van Zundert Velo-2 en wel met de cijfers 5-3. Een mooi resultaat en het brengt Victor Almere-2 op een derde plaats op de ranglijst, waarbij we ons wel moeten realiseren dat de competitie nog maar net begonnen is.

Victor

Opvallend is het optreden van Aram Mahmoud onze Syrische vluchteling in Almeerse dienst. In de twee gespeelde wedstrijden van Victor Almere-2 scoort Aram een hoog winstpercentage door vijf van zijn tot nu toe gespeelde zes partijen in winst om te zetten.

Komende zondagmiddag speelt Victor Almere-2 thuis in Sporthal Raggers tegen Slotermeer-2, al heb ik sterk de indruk dat het Slotermeer-1 moet zijn.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 wint uit van Van Zundert Velo-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)