Badminton Vereniging Almere

De Badminton Vereniging Almere kent vele vrijwilligers

De Badminton Vereniging Almere kent vele vrijwilligers in welke hoedanigheid dan ook. We hebben de bestuursleden en de commissieleden, de barvrijwilligers (dat zouden er ietsje meer mogen zijn) en een vrijwilliger die het klein onderhoud verzorgd. Daarnaast hebben we nog de vrijwilligers die binnen de stichtingen opereren bestuursleden van het sportcomplex en ook daar weer een aantal betrokken commissieleden.

We kunnen al onze vrijwilligers nooit genoeg in het zonnetje zetten en we pikken er zo maar eens twee uit.

Wat een klus! En niet de allerleukste. Op je knieën zittend met een plastic bankje met speciaal vloerstickerverwijderaar en een groen sponsje stickers verwijderen van de badmintonvloer. René Wu en Henk Smit hebben deze taak op zich genomen. Omdat bij het reinigen de vloer enigszins meeverkleurd ziet de vloer er wat vlekkerig uit. Het is niet anders. HULDE voor deze vrijwilligers van onze BVA!!!!!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Armand van Ommeren op 04-05-2018 om 11:55 uur

    Ben op zoek naar René Wu die vroeger bij Revox/Studer werkte.
    Hartelijke groet,
    Armand

Reageer op dit bericht (“De Badminton Vereniging Almere kent vele vrijwilligers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)