Badminton Vereniging Almere

Exclusieve aanbieding van De Wijnkelder Almere

De Wijnkelder Almere nodigt u uit om eens langs te komen op de Televisieweg 103 op het Industrieterrein de Gooisekant. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00-17:00 uur en zaterdag van 10:00 - !3:00 uur.

Kom de excellente weekendwijnbox ophalen bij De Wijnkelder Almere en stel de wijnbox samen uit onze heerlijke huiswijnen. Afhalen zes flessen voor € 29,95 en dat is een exclusieve aanbieding voor de leden van de Badminton Vereniging Almere!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos Wu op 28-10-2016 om 12:59 uur

    Zojuist De Wijnkelder bezocht: mooie wijnen en ook een leuke locatie voor een wijnproeverij, al doet de omgeving anders vermoeden! Laat de feestdagen maar komen, buiten koud, haardje aan, toastje, soft music en proeven van een heerlijk wijntje.

  2. Ernst op 28-10-2016 om 16:45 uur

    Goed te horen Jos. Wij gaan morgen even proeven en een pakket meenemen uiteraard.

Reageer op dit bericht (“Exclusieve aanbieding van De Wijnkelder Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)