Badminton Vereniging Almere

Junior Master Cup 2016 in de Topsporthal Almere

De BVA-talenten Amy Tan en Dennis Koppen hebben zaterdag 15 oktober 2016 hun visitekaartje afgegeven in de Topsporthal in Almere tijdens de Yonex Dutch Open. Zij waren in de finales te sterk voor hu tegenstanders en legden zo beslag op de Junior Master Cup 2016.

Amy Tan was in de finale onder de 15+ veel te sterk voor Sabine de Wit. Het werd 21-11 en 21-16 voor Amy Tan en daarmede was de Junior Master Cup 2016 voor Amy.

Dennis Koppen speelde in de finale onder de 17 jaar tegen Carlo van den Berge. De eerste game was met 21-15 min of meer ruim voor Dennis, maar in de tweede game moest Dennis vol aan de bak. Met 24-22 won hij de tweede game en daarmede ook de Junior Master Cup 2016.

Het bestuur feliciteert de Almeerse talenten met deze mooie prestaties!

Reageer op dit bericht (“Junior Master Cup 2016 in de Topsporthal Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)